De optimale website en de rol van content

Hoe ziet volgens jullie een optimale website er nu uit? Het is een vraag die we bij New Black regelmatig krijgen. We hebben besloten ons antwoord daarop eens uitgebreid op te schrijven. In het artikel “De optimale website” nemen we je mee in de wereld van content, hoe je bezoekers centraal stelt en daarmee ook Google blij maakt en onze mening over thema’s als SEO, CRO en UXO.

Het is een lijvig verhaal geworden, waar we behoorlijk wat research in hebben gestoken. Maar als je graag luchtig begint – het is per slot van rekening vrijdagmiddag nu we dit schrijven – dan adviseren we je het onderdeel waarin de geschiedenis van Google aan de hand van (grappige) voorbeelden chronologisch wordt verteld.

Wat we je vooral willen vertellen is dat content van het grootste belang is voor zowel je bezoekers als het behalen van je bedrijfsdoelen. En dat New Black je kan helpen bij het ontwikkelen van die content en de strategie erachter. Dus als je naar aanleiding van het artikel wil verder praten over jouw website, dan weet je ons te bereiken.

 

 

 

 

 

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

Wees de eerste met een reactie