Wat onze nieuwe klanten meestal willen weten.

Shoot! Wat kunnen we voor je doen?

Wat is jullie uurtarief?

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Hoe vinden wij een podium met veel bezoekers?

Wat is jullie visie op SEO?

Werken jullie landelijk?

Waarom werken jullie samen?

Vragen staat vrij! Ook als een van de antwoorden hieronder niet duidelijk is of je iets anders wilt weten. We helpen je graag.

Ik heb een vraag

Wat is jullie uurtarief?

Ons uurtarief is € 70,00 ex. BTW. We werken altijd met een projectprijs, zodat je vooraf weet wat het totaalbedrag is en wat je daarvoor mag verwachten. Bij grotere opdrachten krijg je bovendien een gespecificeerde offerte.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Doordat we samen voor klanten werken, kunnen we bijna altijd snel leveren. We maken afspraken op basis van een realistische planning en daar mag je ons aan houden (deadlines zijn heilig).

Hoe vinden wij een podium met veel bezoekers?

Online is iedereen op zoek naar goede content. Lever je een sterk verhaal voor niks, dan is de kans groot dat portals met veel bezoekers het graag plaatsen. En eenmaal geplaatst is de stap klein om vaste blogger/columnist te worden en een lezersschare op te bouwen. Wij vinden samen met jou de juiste website om te benaderen én leveren teksten die geplaatst en gelezen worden.

Wat is jullie visie op SEO?

Bij elke SEO-klus werken we samen met specialisten op het gebied van zoekmachine marketing. Blind optimaliseren is zinloos en keyword stuffing ook. Je budget is beter besteed aan de combinatie van een SEO-specialist en onze teksten, dan aan tekst alleen. Met een gedegen keywordonderzoek en een slimme keuze in te optimaliseren pagina’s, merk je al snel effect. Daar gaan we samen op bouwen.

Werken jullie landelijk?

Jazeker, we hebben klanten van Maastricht tot Groningen. Bij een eerste samenwerking komen we altijd op bezoek om kennis te maken. Daarna houden we contact via Skype, telefoon en e-mail. Dat werkt uitstekend.

Waarom werken jullie samen?

Als zelfstandig ondernemers met beide een gezin, willen we ons werk goed met privé combineren. Dat betekent: genoeg tijd vrij hebben om onze klanten te bedienen en om thuis te zijn. Onze samenwerking betekent bovendien dat we elke dag bereikbaar zijn, grote projecten kunnen combineren met onze vaste klussen en dat we iemand hebben om tegenaan te ouwehoeren .