Content voor ambiq.nl

Wat kunnen we voor je doen?

Zorgaanbieder Ambiq heeft een nieuwe website ontwikkeld om haar core doelgroepen goed te informeren. Zij bieden bovenregionaal specialistische behandeling en begeleiding aan kinderen en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB). De website moest toegankelijk zijn voor cliënten, hun ouders/verzorgers, professionals uit de zorg en gemeenten, als opdrachtgevers.

Copy platform

Om de juiste tone of voice te creëren voor alle doelgroepen, hebben we eerst een copy platform geschreven. Hierin verwoordden we de kernboodschap van Ambiq per doelgroep:
– Cliënten: wat kan Ambiq in jouw leven betekenen?
– Ouders/verzorgers: hoe benadert Ambiq uw kind en gezin?
– Professionals: hoe richt Ambiq de behandeling en begeleiding in?
– Gemeenten: wat maakt Ambiq een betrouwbare partner?

Ken je bezoekers

Elke tekst op de website is volgens dit copy platform in vier versies geschreven. Van algemene informatie tot een uitleg over de beschikbare ondersteuning. Ambiq.nl wordt gericht bezocht en het overgrote deel van de bezoekers landt op de homepagina. Van hieruit, maar ook vanuit elke andere pagina, kan de bezoeker zich oriënteren en de informatie vinden die voor hem of haar relevant is.

Dienst, klant en partners

Dienst: Online 
Klant: Ambiq
Partners: Vanille / Jaarsma en De Boer / Karin Vedders

Bekijk ook onze andere cases

  • SEO project Hesdo

    Met drie sterke merken en een aantal private labels is Hesdo internationaal toonaangevend in consumentenelektronica en telecommunicatieproducten. Bijna ieder huishouden…

  • Ambiq.nl

    Zorgaanbieder Ambiq heeft een nieuwe website ontwikkeld om haar core doelgroepen goed te informeren. Zij bieden bovenregionaal specialistische behandeling en…