Boekjes Zorggroep Sint Maarten

Wat kunnen we voor je doen?

Voor deze doelgroep van senioren is online niet het belangrijkste kanaal. Zij willen liever op hun gemak een boekje lezen over de – waarschijnlijk laatste – plek die zij ‘thuis’ gaan noemen. Een boekje met een eerlijk verhaal, dat de sfeer van de woonlocatie voelbaar maakt. Het doel: uitdragen dat Zorggroep Sint Maarten niet alleen voor comfortabele woonruimte en de beste zorg staat, maar echt aandacht heeft voor mensen.

Schrijven vanuit de belofte

De zorggroep heeft landelijk zestien vestigen, die allemaal zorgvuldig een belofte hebben omschreven. Wat kenmerkt het leven op hun plek, temidden van dat dorp of die stad? Voor St. Theresia is dat ‘Leauwe yn freonskip’, voor Sint Jozef ‘’n Stee woar’j thoes könt veul’n’ en voor Gudula ‘Naobers in de stad’.
In het rustige en weloverwogen tempo dat bij deze zorggroep past, mochten wij de afgelopen tijd deze boekjes schrijven. Met daarin de input vanuit de locaties verwerkt, zoals levensverhalen van bewoners, een meerjarenplan en de kernwaarden. Een mooie productie, te meer omdat de Zorggroep en haar vestigingen hun beloftes zo eervol naleven. 

Dienst, klant en opdrachtgever

Dienst: Advertising
Klant: Zorggroep Sint Maarten
Opdrachtgever: SOV

Bekijk ook onze andere cases

  • Inside Siemens

    Siemens Oost bedient wereldwijd klanten met het packagen van compressoren en gasturbines. In 2014 wonnen wij de pitch voor al…

  • Customer journey ASN (filmpje)

    De ASN groep wilde met een customer journey laten zien hoe klanten hun service ervaren. Een filmpje vanaf het moment…