Bloggen op Marketingfacts

Wat kunnen we voor je doen?

Wij krijgen steeds vaker de vraag of het effect van bloggen en SEO niet afneemt nu ‘iedereen’ het doet. Dat is niet zo. Om het even bij bloggen te houden – waar deze klantcase over gaat – het wordt wel belangrijker om gericht teksten te plaatsen. Op de blogs, platformen en fora waar je bezoekers komen.

Vladimir Voûte (Satius BV) kwam via Rob de Haan (Verkoopjevordeing.nl) met ons in contact. Rob is ook New Black-klant en had enthousiast vertelt over het publiek dat hij bereikt met onze columns op Nu.nl. Dat leek Vladimir een goede manier om zijn kennis over klanttevredenheid te delen en met prospects in contact te komen.

Ruim 6.000 views

De eerste resultaten zijn prima, met gemiddeld ruim 6.000 views per blogpost en levendige discussies onder de artikelen. Ons advies is altijd wel om goede artikelen (blogs/columns) niet alleen op een extern platform te plaatsen, maar ook op je eigen site. Dan moet je alleen Google even laten weten dat het geen duplicate content is, door een bronvermelding te plaatsen.

De reden: het bloggen op zo’n extern platform stopt waarschijnlijk ook weer een keer. En uiteindelijk wil je toch het liefst je eigen domein versterken! Als je geen tijd hebt om zelf regelmatig artikelen te schrijven, en investeert in een goede tekstschrijver, kun je er zo het maximale uithalen.

Dienst en klant

Dienst: Online
Klant: Satius BV

Bekijk ook onze andere cases

  • SEO project Hesdo

    Met drie sterke merken en een aantal private labels is Hesdo internationaal toonaangevend in consumentenelektronica en telecommunicatieproducten. Bijna ieder huishouden…

  • Subdomein Gemeente Enschede

    Gemeente Enschede geniet landelijk aanzien door haar vooruitstrevende manier van werken. Denk aan haar wijkcoaches met een mandaat van alle…